Despre FAVOR

Voluntarii de la FAVOR au o experienta de 15 ani de lucru direct cu orfelinatele si familiile aflate in dificultate din Romania si Moldova.

FAVOR colaboreaza cu oficialitati din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si cu autoritatile locale, pentru a veni in intampinarea celor mai stringente nevoi ale copiilor abandonati sau aflati in dificultate din zona judetului Bacau.

Proiectele noastre curente si zona focus sunt:

- Casa de Tranzitie unde copiilor crescuti in orfelinate li se offera un domiciliu si training pentru a dobandi deprinderile pentru o viata independenta.

- "Tu poti!” Program educational care ofera cursuri de calculator si limba Engleza pentru orfani si elevi aflati in dificultate.

- Ajutor Umanitar distribuit familiilor foarte sarace, orfanilor si copiilor institutionalizati.

- Mobila Care Ajuta, canapele, paturi si saltele pentru familiile sarace si centrele de protectie rezidentiale.

- Sprijin Educational, suplinind material didactic, computere si materiale de baza pentru studentii saraci, scoli si gradinite.

Suntem de asemeni in procesul de infiintare al unui Centru “dupa scoala”, pentru educarea si oferirea unor perspective de viitor copiilor saraci din comuna Filipeni, o localitate izolata si saraca de pe raza judetului Bacau.

Raport de Activitate 2011 FAVOR

Citesti mai departe